PDA

View Full Version : Change skin ingame


don don
11-05-2005, 06:33 AM
Is it possible to change the player skin after the start?

ZeroX2
11-05-2005, 10:21 AM
Just choose your profile from the menu in-game and simply re-select your skin. Or you could use the /model console command to set it.

shukrallah
11-06-2005, 08:12 PM
The "qui" command in the console lets you access a hidden qui-gon jun skin! :D

ZeroX2
11-07-2005, 12:33 PM
Now now, that's not very nice. =o

don don
11-12-2005, 10:24 AM
the console's not working. I type devmapall and it says that there's no map like that

ZeroX2
11-12-2005, 10:30 AM
Eh? You don't need to use cheats to change your model. Are you talking about multiplayer or singleplayer?

In singleplayer, you can type devmapall or helpusobi 1 in the console to enable cheats. You can type playermodel model-name in the console to set your model.

In multiplayer, you can simply set your model in the 'Profile' menu, or you can type /model model-name in the console to set your model. Cheats aren't required - but if you do want to enable them, you need to type /devmap map-name in the console.

Kurgan
11-12-2005, 12:25 PM
Devmapall was removed from the game in the 1.01 patch. Use helpusobi 1 instead.

He's right, the commands are different:

MP: \model <model name>
SP: playermodel <model name>

You can't play as non-humanoid models (it'll just make you Kyle with different sounds and some error messages).

ender00
11-27-2005, 07:13 AM
when I changeg my model during the game to maulvm :( nobody wanted to atack me :( why ? how to fix it?

ZeroX2
11-27-2005, 07:57 AM
In single player? Some single player models set your team to the enemy's - meaning that they won't attack you, but good people will!

ender00
11-27-2005, 09:49 AM
can I change maul to my team because i would like to play as him ?

El Sitherino
11-27-2005, 10:22 AM
type in "Playerteam player".