PDA

View Full Version : Kotor 2 Help


Elven6
11-06-2005, 09:36 AM
I am having problems with my kotor 2, when I start it up after a few seconds it gives me a error one of those send error report dont send kinds, the computer I am using is crappy only has like 533 mhz but I play Splinter Cell Pandora Tommrow and Chaos Theory (Whoose specs are sort of alike) so I really doubt that is the problem

The Doctor
11-06-2005, 03:33 PM
As people constantly tell me to do:
Post your system specs. They can be found in Programs>Accessories>System Tools>System Information.
Apparently, saying that you've never had a problem with the game (or games with the same requirements) until now, and the problem can therefore not be your hardware, isn't good enough.

Det. Bart Lasiter
11-06-2005, 05:20 PM
Just based on your CPU speed and eloquent description of your computer, I'd say it is your hardware, especially given the 1 Ghz (1000 mhz) minimum CPU speed for the game and 1.6 Ghz (1600 mhz) recommended CPU speed.

JediKnight707
11-13-2005, 10:56 PM
I am just now having the same problem. I tried re-installing it, but it didn't work :( I have a 2.6 GHz so its not that. I have a few mods installed, maybe its them?