PDA

View Full Version : is there any who have encountered the same problem??


darth olo
11-09-2005, 05:07 PM
Well hi again now a new question. I have a problem with playing the movies in Starwars knights of the old republic 2.
After I have created a new character then the intro comes, but after that there is only a black screen with music in the background.
If i in the option "configure" choose to disable movies then the game works fine but without movies of course.
Its really annoying because you don't get the same game experience as you would with movies on. I can't figure out what the problem is.
Have anyone encountered the same problem??

I have an Ati Radeon 9600 pro 256mb video card.
Hope someone maby knows something about how to fix that problem.

Thanks

The Doctor
11-09-2005, 05:21 PM
I had a similar problem before, but mine was the other way around: the game worked fine, but the movies wouldn't display, I only got the sound. I fixed it by Upgrading my drivers and changing my game's settings (ie soft shadows, etc.).

lord ignarn
11-09-2005, 05:37 PM
Well hi again now a new question. I have a problem with playing the movies in Starwars knights of the old republic 2.
After I have created a new character then the intro comes, but after that there is only a black screen with music in the background.
If i in the option "configure" choose to disable movies then the game works fine but without movies of course.
Its really annoying because you don't get the same game experience as you would with movies on. I can't figure out what the problem is.
Have anyone encountered the same problem??

I have an Ati Radeon 9600 pro 256mb video card.
Hope someone maby knows something about how to fix that problem.

Thanks

I also have had this problem, but in a friends computer the game went well. I havenīt get a solution for this trouble, sorry.

Jeff
11-09-2005, 09:50 PM
I have encountered a black screen before that wasn't locked up, I just couldn't see the graphics. Although it was not at that point in the game. I never found a solution for it.

darth olo
11-10-2005, 05:40 PM
Well hi just want to say that i think the problem is fixed now. I updated my graphic card with the latest driver, and until now there have been no problems with playing the movies.