PDA

View Full Version : spawning glitch


=TF={GJ~SAGE}
11-11-2005, 02:16 AM
Sage here from the clan =TF=, it really sucks that we have a 15 second spawn time anyways, but throw on top of that if the cp that you were going to spawn at gets taken, you have to wait another 15 seconds to spawn. that really sucks. It would be nice if that did not happen.

also the splash damage needs to be increased on the rockets, I mean if a rocket blows up next to somebody they should take damage, and they dont right now.

just some thoughts

=TF={GJ~SAGE}
leader of the clan Team=TF=Frag

JohnLocke
11-13-2005, 01:17 AM
I don't remember with any certainty, but I think in BFI you continued the spawning even if the CP was taken during that time.
Example:
If I'm a rebel on Mos Eisley, and pick the hanger as my spawn point, if it's taken before I spawn I might end up in the Cantina automatically. I little disconcerting but no time was lost. It seems now if the hanger is taken, I'll stop spawning and the map will reappear asking me to pick a new CP.

zerted
11-13-2005, 06:14 AM
I don't remember with any certainty, but I think in BFI you continued the spawning even if the CP was taken during that time...
In SWBF, you also heard the click of selecting a new command post, if the one you wanted to go to was taken.

hk47
11-18-2005, 09:56 PM
i really that spawn timer thing i've got more 15 second spawn timer on BF2 then anyother in 2nd place there 13 in 3rd its 8 in 4th its 14 is it my luck or is something wrong with it?