PDA

View Full Version : Is this a bug or what?


Flamebird
07-30-2000, 01:42 AM
I had to borrow a screenshot from Ms. Talon because I'm having trouble getting one myself. I have edited it to make it look similar to what's happening to me. That white bit up in the top right actually happens - its weird.


http://members.iinet.net.au/~soniq/snap086.jpg


any help on how to turn it off or fix it (I've tried putting an update patch on) would be appreciated.

garyah99
07-30-2000, 02:13 AM
Not a clue. Looks like a cross between XWA and Freespace 2. I have never seen the ship you're attacking. If this is from an add on pack I'd suggest asking the person that made it.

Flamebird
07-30-2000, 03:15 AM
I borrowed that screenshot and edited it to make it look what my XWA looks like. I don't have any add-on packs or anything.

Tek Gunner
07-30-2000, 05:37 PM
Yeah, I understand what you did now. It looks more like a Tech problem, so you can now find this thread in the Tech Center. Have a nice day. http://www.xwingalliance.com/forums/cool.gif

K_Kinnison
07-30-2000, 06:27 PM
THis is a bug, i am not sure where you got your version of XWA, but i would go and get a replacement copy, and re-install. This is NOT suppose to happen, and has only appeared in the last few months. Get a newer copy.

Fondas
08-03-2000, 07:59 AM
You probably mean the black aiming reticle, right ?
Make sure you have the 2.02 patch, although I don't think that this is your problem. It looks more like a vga driver/ DirectX problem.
Check the version of the DirectX you're using and then your vga driver's. Make sure you got the newest one.

Ajim
05-22-2001, 06:20 AM
installed 8.8 but still alot of files are missing? i dont get ME...its weird..maybe I should downgrade to 98

------------------
Ace Rulez