PDA

View Full Version : help! bug!


nayfmo
11-13-2005, 06:26 AM
can someone help me please wen i try to play the game i set my character up n then, wen i click play it goes onto the cut scene, after that finishes it goes onto a black screen and nothing plays. Wot do i do?

Soogz
11-13-2005, 10:16 AM
Try taking shadows and that stuff off. It makes the game run smoother, also if you are on a computer restart it. This helped me when this happend. I don't know if it will help you though, just a suggestion.

stingerhs
11-13-2005, 09:36 PM
system specs, please. ;)