PDA

View Full Version : text corrupted - help


jslayer
06-09-2001, 04:53 PM
Hello I have an ATI Rage 128 pro and for some reason in 3d mode the text is there but cannot be read due to corruption. Has anyone experienced this?

I have the patch installed and I believe the latest ati drivers

THANKS

jslayer
06-09-2001, 05:18 PM
Fixed the text problem by installing drivers from dell site onto dell computer.

Redwing
06-12-2001, 10:49 PM
I have no Dell computer and the same problem http://www.xwingalliance.com/forums/frown.gif

------------------
At last we will reveal ourselves to the Jedi.
At last we will have revenge.