PDA

View Full Version : Reinforcements?


Cmdr_Antilles
04-08-2000, 08:34 PM
How do I call for reinforcements?

Young Yoda
04-08-2000, 09:03 PM
Hi Cmdr_Antilles,,

Here how: To call in Reinforcement, press shift S then spacebar to call in reinforcement.

WARNING!: CALL IN REINFORCEMENT LOST 500 BONUS POINT!

Did you got this? :-)

garyah99
04-08-2000, 09:34 PM
you can also press tab, to bring up the wingman commands menu, then press 9, then space. (you get a 500 point penalty this way too).

------------------
God gave us one mouth and two ears; try to listen twice as much as you speak.