PDA

View Full Version : Help Needed Please - Can not progress


Eipe
12-04-2005, 12:17 PM
Hello,

I have just got into the base in the polar region where you 1st meet the Hand maidens and Atris.

The problem is that Atton and Kreia are standing inside the main door where the Handmaiden 1st initiates conversation not in the prison. Bao-Dur is in the containment field and is lying face down. Kreia won't talk. when you speak to Atton he has 2 chioces:

[Cheat node] Jump to PC confrontation with Atris - Speak to Attris again more or less the same conversation just more aggresive. Same cut scene with hand maiden & Atris too

[Cheat node] Continue conversation with Kreia - nothing happens

Please can anyone help?

Cheers

The Doctor
12-04-2005, 12:54 PM
This is a very common problem.
Download the next patch. That should fix it.

Eipe
12-04-2005, 02:17 PM
Thanks Doc,

Have sorted the patch but no joy. Seems to be conected to the conversation where you drop your weapons immediatly. Not doing so sent my compadres to the slammer as required.

Thanks for taking the time

The Doctor
12-04-2005, 02:39 PM
With the new patch, you can say whatever you like, I believe.
And Welcome to Lucas Forums!

psipower
12-15-2005, 05:33 PM
With the new patch, you can say whatever you like, I believe.
And Welcome to Lucas Forums!


Sadly for me this was not the case, dropping my weapons right away still breaks it even with the newest patch, but thanks for the info. I tried not dropping my weapons right away to see if that fixed it and it did! So I can play again, cheers! :)

Darth333
12-15-2005, 06:34 PM
The Doctor: this bug was introduced with patch 1.0b.

There are three solutions:

1. Reload a game from prior entering the academy and chose a dialogue option other than "All right we mean no harm".

2. Download this fix: http://pcgamemods.com/mod/12515.html amd reload a game from prior entering the academy. You can chose whatever dialogue option you want, including "allright we mean no harm"

3. If you don't have a savegame from before entering the academy, try saving your game in a separate slot, and set the global variable 262TEL_Atton_Talk" to 1 with KSE, save your changes and reload the game. The latest version of KSE is available on our website: http://www.starwarsknights.com/tools.php (or just click on the banner at the top of the forums). Here's a screenie of what it looks like: http://www.img.photobucket.com/albums/v144/Darth333/glob.jpg