PDA

View Full Version : Kotor 1 AQTi-Radeon Problem (Kotor 1)


Ztalker
12-15-2005, 09:39 AM
While sorting out my games, i came acroos Kotor 1. Since Fable came in my path, i kind of forgot about it. The last time i played it, i had an Geforce FX 5700 LE.
I now have one of the newer ATI's, the X700 Pro Advantage. So i installed Kotor, planning on putting the graphics to a max. It worked out on Taris, with spectaculair graphics. But as soon as i walked out of the Jedi Enclave, 'it' happened.

THe game was lagging like hell. SO i lowered the graphics, thinking it was my own fault by over-estimating my comp. But after setting everything on 'lowest' i was still lagging like heel :s My mate measured it, and i had a iRefresh Rate of 0.08...(it means every second, 0.08 images are showed, while it's normally 30-60)...

So i'm relatively screwed. I can;t play Kotor. the image just freezes, that's how slow it looks.
btw: I have installed the newest Catalyst Driver, that would increase performance.

I don't know what to do...help!

Darth333
12-15-2005, 10:06 AM
Read this sticky thread: http://www.lucasforums.com/showthread.php?t=144109

Section 2 should fix your problem.

Ztalker
12-16-2005, 06:48 AM
Thanks :D

You just saved my day :)