PDA

View Full Version : Windows error?


AzraelTheFallen
12-15-2005, 11:31 PM
Everytime I try and start the mod windows come up with an error: "Jedi Academy MultiPlayer has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience."

Anyone have any idea as to what is wrong?

razorace
12-18-2005, 07:32 AM
How are you starting the mod?

CanisLupus
12-19-2005, 07:00 AM
Probably both ways, I get the same error and I have tried both.

razorace
12-19-2005, 05:16 PM
Have you patched the game?

CanisLupus
12-19-2005, 11:58 PM
I did last night, but forgot to try it again, darn :(

EDIT: I tried it with the patch, it worked, thanks

razorace
12-20-2005, 02:39 AM
Good stuff. :)