PDA

View Full Version : Full Throttle and my sound card. . .


drko
01-15-2006, 02:45 AM
Full Throttle won't reconize my sound card. I tried playing with the sound config, and the digital audio test works fine, but in the game I get no sound :(

my specs
GA-K8_NF9 mobo (using onboard sound)
amd athlon 64 3000+ 939
geforce 6600GT 128mg

Joshi
01-15-2006, 05:20 AM
ScummVM (www.scummvm.org) is your friend.

shurtluck
06-06-2006, 01:06 AM
ScummVM (www.scummvm.org) is your friend.


That doesn't work for me.......

Joshi
06-06-2006, 04:53 AM
How so does that not work for you?

shurtluck
06-06-2006, 08:52 PM
Well I copied the entire CD onto my hard drive. Than lost the damn CD. Do I burn as image on CD so this program can read from CD?

I miss my old game =(

Joshi
06-07-2006, 01:02 AM
I'm going to take it on faith here that you haven't simply got a pirate copy of the game and tell you that unless it's an ISO, all you need to do is set the path in SCUMMVM to point to the Throttle directory and set all the settings you want and then just run and it should run.

shurtluck
06-07-2006, 01:04 AM
I had this game for years. Took me about 6 times for to install sicne the CD is soo scratched. Might end up trying to find another copy instead and trying over again.

urluckyday
06-11-2006, 09:13 PM
Yea, that would probably do you best...or try and resurface it.