PDA

View Full Version : Can't install the demo


calmon
01-18-2006, 06:17 PM
I downloaded the demo from gamershell. After unzipping the zip-file and execute the empireatwardemo.exe i get an windows error message 1 second after clicking. There is a problem with setup.exe (inside the empirewardemo.exe?). The unzipping worked corect. I used 2 different unzip programs.

Sporbie
01-18-2006, 06:21 PM
hmmmm.... thats weird, did you use winrar? Use that maybe it helps....

calmon
01-18-2006, 06:30 PM
yes, i used winrar and later winzip.

Jan Gaarni
01-18-2006, 06:31 PM
The demo should be an .exe file, at about 759mb size.

It should unzip itself.

calmon
01-18-2006, 06:45 PM
On some sites the the demo is a zip file. Like gamershell.com or most of the german sites.

See here: http://www.gamershell.com/download_12246.shtml

Jmaster3265
01-18-2006, 07:26 PM
I downloaded the demo from gamershell. After unzipping the zip-file and execute the empireatwardemo.exe i get an windows error message 1 second after clicking. There is a problem with setup.exe (inside the empirewardemo.exe?). The unzipping worked corect. I used 2 different unzip programs.

You actually got it? How long did it take to download?

Daddyboom
01-18-2006, 07:43 PM
where do u download the demo from!

vrb
01-18-2006, 08:36 PM
myself and a couple others haave had the exact same problem. im now redownloading...

Fury161
01-18-2006, 10:32 PM
i actually had a problem with the demo after it was installed. wouldn't run at all and would just hang up at the loadng screen after i clicked the single player button. then again, i did an autorun after the install, so that might be my issue. retrying.

jake123456
01-18-2006, 10:46 PM
i was disapointed in graphics. I turned it to the max. Can someone tell me is it like in black and white it sets the textures for you. I mean if i have a bad video card for example, will i be able to set graphics detail to maximum or not; or will it just say the detail is at max, but really it wont be. Please help!

Fury161
01-18-2006, 11:42 PM
reinstall fixed the problem, so just do that if you have similar issues.

TwIleK
01-19-2006, 04:20 AM
Hi

I have a problem with the demo exe! I downloaded the full demo exe. I clicked to the file ... and nothing .. no error, no install screen .. the exe just terminated ...
I probe 2 diferent computers.

DX version: 9.0c
Graphic card: GF GO 6600, GF FX5700LE
Cpu: 2400 MHZ Celeron, 2000 MHz Intel P4 Sempron
Ram: 1 GB

PLS HELP!!!

TwIleK
01-19-2006, 04:28 AM
I probe redownload the demo .. if i will have problem i will write again!
THANKS!

Spartan025
01-19-2006, 05:47 AM
I think this will help a little
When i first download it, I thought it work but the instalation didnt come on
so before posting something else right click the game and click porperties if it show less that 741mb than your download crashed
Happen to me had to start over =(