PDA

View Full Version : Capital Ship Turrets


Jexi_Credent
03-21-2001, 09:31 PM
Does anyone know if it is possible to make playable turrets on capital ships? If so how do you do it?

K_Kinnison
03-22-2001, 02:15 PM
no... first of all the Capital do not have the correct Mesh for a Gunner turret. And you can only have a maximum of 2 operable turrets on any one craft.

The XWA engine dose not allow it for craft with hardpoints.. and not turrets. you would ahve to Re-extract the Original OPT and mess around with the Meshes, then put it all together.. with a SLIGht chance of some of the harpoints working

Jexi_Credent
03-22-2001, 04:50 PM
Thanks. I just thought I'd ask.