PDA

View Full Version : Mission start problem


MECH
06-26-2001, 08:21 PM
Hellow all

I've made a mission, but it wont lauch ?
The play mission don't apeard on Emkey, and if I put it as a second mission, the game crash just after the loading...
Somebody help please ! Anybody !
still looking 4 the mistacke....but...

Flying Beastie
06-27-2001, 11:59 PM
Did you add it to your missionlist?

Is the player flying an added craft (if so, chect the strings/shiplist/everything else)?

Does the mission include any added ships?

------------------
It's like I always say: When the going gets tough, the tough . . . switch to artillery.

MECH
06-29-2001, 01:37 PM
Yep i've done it

I olso used a normal craft : Falcon