PDA

View Full Version : Disable land


Andy819
02-02-2006, 09:26 PM
Does anyone know how to on ALL planets? Cause The one land map, is Boring now :(

quickymart
02-02-2006, 10:25 PM
you cant...wait 14 days or whatever it is

Grey_Ghost
02-03-2006, 02:38 AM
Lol, and 1 space map is awesome?

WahSuppDude
02-03-2006, 07:41 PM
Double Posted...

WahSuppDude
02-03-2006, 07:42 PM
Does anyone know how to on ALL planets? Cause The one land map, is Boring now :(

If you want to disable land battles, all you have to do is go to the planets.xml, go to the planet of your choice, and in the planet's data find "<Planet_Surface_Accessible> Yes </Planet_Surface_Accessible>", and change to "<Planet_Surface_Accessible> No </Planet_Surface_Accessible>".

Lol, and 1 space map is awesome?

I agree. Although the space battle feel more epic then the land battles you are going to get tired of just space battles on one map just like you got bored of the land map.