PDA

View Full Version : How do I make reinforcements?


Matt_da_wolf
08-20-2001, 11:59 PM
I finally got the problem solved with Allied1.0 and my system. My question is, how do I make reinforcements requestable?

~Matt

Gugeyewalker
08-21-2001, 10:04 PM
You must set the arrival conditions for the reinforcement fight group to 'so and so' must 'send for reinforcements.'

Matt_da_wolf
08-22-2001, 01:07 AM
That's what I tried to do at first, but it doesn't show that command in the arrival conditions. There are several numbered slots which I guess Troy Dangerfield hasn't figured out yet. The closest it comes to is:

"be reinforced"

or

"be reinforced by A.I.?"

Those are the only two lines that mention reinforcements. What do I do from here?

Gugeyewalker
08-22-2001, 10:40 PM
'be reinforced', thats the one, when in doubt, TRY IT! http://www.xwingalliance.com/forums/biggrin.gif