PDA

View Full Version : Kamino glitch


jawathehutt
02-18-2006, 12:19 AM
ok i was messing around on kamino
i ran up to an enemy turret and started "attacking" it with my engeneer repair thing when i apeared beneath the map
i could walk on any area where u could if u were on the normal area
i could shoot up and take cps but no1 could hurt me

zerted
02-18-2006, 05:24 PM
The turrent must have pushed you into the wall/floor

V-129
06-10-2007, 02:31 AM
i had a similar thing happen to me. I selected yes to be Obi-Wan on Kamino. I spawned at one of the clone facilities. When i spawned i spawned under the map. I couldnt capture command posts though.