PDA

View Full Version : window mode


Gardius
02-19-2006, 05:55 PM
hi is window mode possible ?

i want window mode!!!!!

mfg

DarthMaulUK
02-19-2006, 06:14 PM
Not that I am aware of

DMUK

popcorn2008
02-20-2006, 12:16 AM
Yoda Help Desk has the answer. No. (http://yodashelpdesk.lucasarts.com/faq.asp?sid=231655060219069216105054&pid=1491&pnm=Star%20Wars%20Empire%20at%20War&seid=4044&pos=Windows%20XP&top=Video&rid=23302)

Gardius
02-20-2006, 09:16 AM
whawhawhat a crap can i force it anyhow?