PDA

View Full Version : Empire mission


Hochi
02-19-2006, 05:09 PM
Anyone having problems with the empire mission where you attack Mon Calamari?

On part 2 it requires you destroy all Mon Calamari capital ships but none show up for me ? anyone else have this issue?

Darth Alec
02-20-2006, 03:02 AM
The ships have probably gone to another planet. And if you attack too fast, they may not have built alot or even any. But you will find them if you search.

Hochi
02-20-2006, 08:21 PM
looked everywhere and they aren't there :(

Darth Alec
02-21-2006, 02:03 AM
Well, try to go away from the planet, seige all planet around (taking space control), put the game on fast speed, give it 10 minutes, then attack.

Hochi
02-21-2006, 08:50 AM
tried that and waited 30 minutes and no good :(

rderveloy
02-21-2006, 09:47 AM
Is this the full retail version of the game or a demo mod?

If it's the full retail version, try clicking the retreat button and then click auto-resolve.

Also, there is a new patch for the game, make sure your installation is up to date.

Hochi
02-21-2006, 05:04 PM
retail and there is no auto-resolve

anyway got it working now

guyvii
02-21-2006, 05:42 PM
what was the problem Hochi?

Hochi
02-21-2006, 08:55 PM
what was the problem Hochi?


um?

On part 2 it requires you destroy all Mon Calamari capital ships but none show up for me ? anyone else have this issue?

Darth Alec
02-22-2006, 12:38 AM
Not yet, but if it happens to me, I'll wright down everything I do to solve it.
That way, I can share it with the next guy it happens to.

Hochi
02-22-2006, 10:31 AM
well only thing i did was reinstall the game :\

Darth Alec
02-22-2006, 11:17 AM
Well, that usually works........