PDA

View Full Version : T save game


:Boba Fett:
02-19-2006, 07:54 PM
Hi, I know this is probably in the wrong place, but I really need a save game for PC/MAC version of KotOR 1, I need it so you are just finished dantooin and you are in the HAWK so that you can choose too go to any planet
NOTE: I don't want any of the planets beaten or anything, just a game where it hasent been played past Dantooin, Its hard to explane :sithk:

Gaiden DeSot
02-19-2006, 09:03 PM
I'll do it... I may get it either tomorrow or the day after that... I've been meaning to test out the Kamino Eugenics Chamber, anyway..

:Boba Fett:
02-19-2006, 10:48 PM
Thanks so much :D

Gaiden DeSot
02-20-2006, 09:17 AM
Wait, would me having mods affect the save?

tk102
02-20-2006, 09:29 AM
Yes they could. For example if you had a modified spells.2da and your character had acquired a custom spell or a special armband. (But I suppose at the end of Dantooine that's not as likely.)

An easy test would be to rename your override folder to 'override-save' and start up the game. If everything seems to be working correctly (including testing a level-up), you're probably okay.

Of course if :Boba Fett: had the same mods as you installed, there would be no problem either. :)

Gaiden DeSot
02-20-2006, 09:52 AM
So would Ord Mantell and that Jawa shop on Tatooine appear? And the KEC?

tk102
02-20-2006, 09:57 AM
Since you wouldn't have travelled to Tatooine by that point, the save game would not be affected by those mods. I don't know where the KEC gets activated in the game, having never played it.
Yoo-hoo Redhawke...

Edit: I found RH's description (http://www.lucasforums.com/showthread.php?t=143433):
This Mod will likely reqire you to restart your game, unless you haven't talked to Zaalbar yet on the Ebon Hawk in your current game...
So I think that answers your question...

Darth333
02-20-2006, 10:25 AM
Or you could do this:

Open Windows-Explorer and Kotor. Go to Dantoine, switch to the Windows-Explorer (Alt-Tab) and go to your Kotor Directory. You should see a folder called "gameinprogress". Inside this folder should be *.sav files for each module you already went to (example: m_tar04aa.sav ). Erase all the *.sav files corresponding to the modules you want to clear from your savegame. Then go back to your game and travel to those modules: the game will now load them as if it was the first time you were entering. It's very practical when you are testing mods.

Gaiden DeSot
02-20-2006, 10:37 AM
My game's screwed up, movies won't play and it crashes after I open the second door of the game, and it says I haven't unlocked any movies, accept the credits. Not even the PC teaser trailer is there!

tk102
02-20-2006, 10:39 AM
Sounds like a new thread topic?

Did this just happen while following Darth333's advice?

Gaiden DeSot
02-20-2006, 10:54 AM
No, I didn't even bother reading it...

Darth333
02-20-2006, 11:27 AM
Well read it and read the readme that comes with the mod too... .mod files don't go in the override folder...we like to help but we also appreciate when the person requesting help makes a reasonable effort...

Edit: if this is a technical problem and has nothing to see with a mod, then repost your question in the Workbench forum to get help (don't forget your PC specs): http://www.lucasforums.com/forumdisplay.php?f=554


Holowan labs is only for modding discussions.

Gaiden DeSot
02-20-2006, 01:46 PM
The game works, the FMV cutscenes don't. It isn't a mod problem, becuase I put everything where everything needs to go... but I'll still get the save file...


EDIT: probably later this week, maybe friday..

:Boba Fett:
02-22-2006, 07:04 PM
Alright lol, I have yavin mod, jabas palace mod and the ORD Mantel place or watever, I don't really need this save gaema lot, I could restart the game, It would just take me a long time :), Any time will bo good.