PDA

View Full Version : Need help with map texture & effects bug...


Kyle Kelasheski
02-24-2006, 02:51 PM
Here's a foliage texture error in singleplayer that also shows up in some mp maps: [img=http://img102.imageshack.us/img102/9180/textureerrorsinsp4jf.th.jpg] (http://img102.imageshack.us/my.php?image=textureerrorsinsp4jf.jpg)

Here's a light effect error that works in pretty much the same fashion as the first texture bug: [img=http://img102.imageshack.us/img102/6822/blacklampsorscreweduplighttext.th.jpg] (http://img102.imageshack.us/my.php?image=blacklampsorscreweduplighttext.jpg)

I'm guessing that one or more of my downloaded maps is creating this problem. Is there an easy way to remedy this without having to hunt through all the maps to find the culprits?


Maybe I could rename one of Raven's Assets files with a "z" so that it loads the default and working textures last? Any advice is greatly appreciated!

Yours,

Kyle
Feb. 24, 2006

:)

.

razorace
02-24-2006, 02:55 PM
Never rename/modify the Raven assets files. You will bork yourself hardcore.

Anyway, those issues seem to be with the MP engine itself since it handles the shader files and such.

razorace
02-24-2006, 02:57 PM
Oh, hold on. Just looked at the pictures. Those are definitely conflicts with other shader/texture files.

See I thought you were referring to the tall grass on the first SP Rancor level.

Kyle Kelasheski
02-24-2006, 08:23 PM
Would the following work as a corrective measure? What if I were to copy only the default shaders/textures directories, make a .pk3 out of them named something like "zzz Raven's Textures," and place that in the Base folder. Would the game load the textures/shaders twice, with the second loading taking place last because of the "Zs" at the front of the .pk3's name? All of the shaders/textures that are screwing up Raven's work will then be loaded BEFORE the default textures are loaded a second time AFTER the buggy ones have already been installed?

To me, this would be a much quicker solution than combing through all those other maps, adding/removing them to see what happens. That's IF, of course, this approach is a sound one to try.

Kyle
Feb. 24, 2006

:)

.

Tokakeke
02-24-2006, 08:32 PM
Yes, that would work.