PDA

View Full Version : cyclic redundancy error-HELP!!!!


joe8976
02-27-2006, 02:02 PM
I reinstalled JO, and there's a cyclic redundancy error when it gets to assets0.pk3! plz help!

acdcfanbill
02-27-2006, 02:56 PM
clean your CD, and if its scratched badly, you may have to get a new one.

Good Sir Knight
02-27-2006, 06:52 PM
Fanbill is right on the money.

I had this exact problem two weeks ago when reinstalling JK2.

All I had to do was rub the cd on my sweatshirt a little bit.

It's totally a CD scratch/read problem.

Chris Y
02-28-2006, 08:36 AM
Back-up the cds or buy 10 extras for emergency :D

dtriniman
02-28-2006, 11:23 AM
Use a virtual drive. Its very handy.