PDA

View Full Version : OK WTF?, I can't place vehiclerecharge.odfs?


GordZilla
03-03-2006, 07:09 PM
I Can place "Health recharges" and "Weapon recharges", but the vehicle one only appears in the editor, but never in my maps. Is it like the 'tur' (or turrets ) in that you actually have to load them via the ula's? Anybody else experiencing this? Even when I make a map straight from scratch,- simple conquest with one object, the vehicle recharge,- it won't appear in the map. Maybe it's just not available in BF2, but why include it in the tools?

Arcane_Penguin
03-04-2006, 06:49 PM
they included ALOT of stuff from battlefront 1 in the assets, but most of them don't work

((Geonossis ones work tho, :p spire!))

GordZilla
03-05-2006, 06:21 PM
Thanks Penguin, but does Geonossis have Vehicle recharges ? :-) ...Probably not. Oh well ... I'll survive.