PDA

View Full Version : Creating Bots


LisaNicole
03-05-2006, 07:55 PM
How do you create a bot?

dtriniman
03-05-2006, 11:56 PM
Do you mean to get one to appear in a game or to create one for yourself?

If it's to get one to appear you have to spawn them in with different commands.

If it's to make, you need to be able to skin or get a skinner to do it for you.

Kurgan
03-10-2006, 04:56 PM
Go here (http://www.perkwerx.com/DDS/downloads.htm) and download a program called BotMaker, that will let you create your own custom bots for JK2 or JA. ;)

Or might I recommend OJP (Open Jedi Project) Basic Mod? You can find it here (http://ojp.jediknight.net) or here (http://strategy.jediknight.net/jka/downloads.shtml). It's a mod that does a lot of things to tweak basejka, but also add bots that are generally more advanced that basejka and do things that you can't do even with botmaker, though they are preset (with random names, fake pings and stuff)!