PDA

View Full Version : emperors tomb


razmat
04-22-2006, 05:13 PM
my graphics card does'nt support tranfomation and lighting.i can install the game but it won't run.says it can't initialize D3D.can i run the emperors tomb with scumm?

Samnmax221
04-22-2006, 05:16 PM
What card?

razmat
04-22-2006, 05:19 PM
it's a built in intel 845g extreme graphics.i am able to run other games that require T&L.

Alien426
04-23-2006, 01:14 PM
Well, Yoda's Help Desk (http://yodashelpdesk.lucasarts.com/faq.asp?sid=120939060423084147026073&pid=1369&pnm=Indiana%20Jones%A9%20and%20the%20Emperors%20To mb%A9&seid=3574&pos=Windows%2098%20SE&top=Video&rid=19452) states that hardware T&L is required and Intel's page (http://www.intel.com/support/graphics/sb/cs-011910.htm?iid=graphics+845main&) says it isn't supported.