PDA

View Full Version : Main Menu with an White screen


The_Jackal
04-28-2006, 08:32 AM
Hi people. I bought the original game, but I can't play, because on main menu appears an White screen! I have the lastest video and motherboard drivers...

My config:

Athlon XP 2600+
1024MB RAM
GeForce 6600GT

DarthMaulUK
04-28-2006, 09:49 AM
Update your graphic card drivers. its that simple, and update direct x9c which comes with the game.

DMUK

The_Jackal
04-28-2006, 10:58 AM
Thanks, but I already updated the VGA driver (forceware 84.21) and the nForce2 driver (5.1) and the game too, but still with a White Main Menu..

Det. Bart Lasiter
04-28-2006, 04:07 PM
Try updating DirectX: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=2da43d38-db71-4c1b-bc6a-9b6652cd92a3&displaylang=en

You can also try the ForceWare betas, I've been using them since they were released and they're as stable as the release version you have:

http://www.nzone.com/object/nzone_downloads_winxp_2k_32bit_84.43.html