PDA

View Full Version : Screen shot question


Darth SINner
05-06-2006, 09:31 PM
I was wondering if someone could tell me or point out an old thread how to pull up the screen shots that you took from the game. I took a couple of them and i can't seem to find them on my computer.

DarthSaboteur
05-06-2006, 11:15 PM
They should be in KotOR's main file folders, did you check them there?

P.S: They're in TGA format, so you might need an image converter to change them to be viewable.

The Doctor
05-07-2006, 09:59 PM
Also, you need to have screenshots enabled in the .ini file.

Revan05
05-08-2006, 11:34 AM
When you take a screenshot it saves it on the clipboard, but when you do paste it sometimes you don't see yourself...if you don't just go to your kotor/kotor 2 main directory.

The Sith'ari
07-01-2006, 06:59 AM
Im new here, could anyone just tell me how to take pictures in KOTOR? From step 1 to the last step when the pic becomes viewable? Thanks...

DarthVandar205
07-08-2006, 02:38 AM
Just set EnableScreenshots=1 in the swkotor.ini file in your KOTOR folder. Then go into KOTOR and use the prntscrn key to take the screenshot. The game will place these shots in your folder in TGA format, you might need to use an image conversion program to change them to a different format so they dont take up as much space and or so you can view them properly. Then just go into any photo editor program and look up the files in your KOTOR folder and enjoy the screenshots. You cant take screenshots of cutscenes or other menu screens in KOTOR using the prntscrn key, you need to use something like Fraps in order to do that. In KOTOR 2, you can take screenshots of these things.