PDA

View Full Version : Problems with IMG tags


Char Ell
05-25-2006, 09:22 PM
I'm feeling pretty dumb right now. I can't seem to get an image to display as an image in the post instead of as a link.

I use the format URL in the post but it still displays as a link.

I've looked back at previous posts I've displayed images in and the syntax is the same as I'm using now.

I go to my signature, paste in the whole image tag line and the image displays just fine when I preview my signature. I paste the same line into my post and it displays as a link.

Has something changed with regards to the forums ability to display images in a post or is it just me?

EDIT:
http://members.cox.net/cutlerf/Hai-Wan/OrderOf9.GIF
:eyeraise: I don't understand why I can get this image to display properly here but not in a post I made a little while ago in the Padawan's Lounge.

Darth333
05-25-2006, 10:01 PM
Well this is weird. I imagine you were talking about this post: http://www.lucasforums.com/showpost.php?p=2091151&postcount=16 (If my name appears at the bottom of your post it's because I tried a few things to see if it would work but it wouldn't. I didn't modified your post.)

The strange thing is that I can post the same link here and it works:

http://img107.imageshack.us/img107/5381/kotorlsmastery0cf.jpg

Dunno what causes this :confused: Perhaps an admin would know.

Char Ell
05-25-2006, 11:33 PM
^^^
Dunno what causes this Yeah, me and you both. :mult1:

Not a big deal but I really thought I was losing my marbles there for a while, heh-heh-heh. :nut: Thanks for the sanity check, Darth333! :D