PDA

View Full Version : Revan's cape


[NRN]Fast Eddie
06-08-2006, 08:46 PM
I'm curious, is it at all possible to give Revan's cape in K1 the same kind of flow given to the robes in KotOR II? Not asking anyone to do it, just if it's possible.

Clone L68362
06-08-2006, 09:09 PM
As of now, no, but perhaps sometime in the future.

[NRN]Fast Eddie
06-08-2006, 09:30 PM
K, thanks. BTW, your avatar is adorable ^^