PDA

View Full Version : How do you install KSE for TSL?


Davinq
07-11-2006, 06:22 PM
I followed all the instructions from starwarsknights, but it doesn't work. What folder is the KSE supposed to be placed in?

jonathan7
07-11-2006, 07:07 PM
i think you should be able to just place it in the lucas arts sub folder and it should work from there, (its a while since i installed it) but when you first run it i think it just asks you wat the directories for kotor and tsl are, and it will work, have you tryed running it yet?

Davinq
07-11-2006, 09:32 PM
yeah, and nvm I fixed it. Thanks anyways.