PDA

View Full Version : how do i get to the levels for the df MOD?


penguingeneral
07-12-2006, 11:38 PM
i click on the shortcut on my desktop and it just takes me to the regular SPgame, not the MOD. any suggestions?


please help me.... your my only hope................ ;)

Fracman
07-13-2006, 04:23 PM
How did you install it?
Are you sure that you had enough disk space?
And where is your JA installation?
Can you please post the pathname of your JASP.EXE?

penguingeneral
07-16-2006, 02:55 AM
never mind.......i tried it again and it worked........ i love it!!!!!!!!


(opf, and i recognize your sn from the credits at the end) :) :) :)