PDA

View Full Version : Error Message when starting up KSE


Kly
08-08-2006, 05:56 PM
I keep getting this error message, Im not sure if it is the same as the one posted before, but i dont know what the problem is. It basically comes up like this,

Error Signature

AppName:kse___333.exe AppVer:0.0.0.0 ModName:per158.dll

ModVer:5.8.0.804 Offset:000830al

Hopefully this helps anyone who can help me. I couldnt copy and paste the error. Does it have to do with a Mod? Probably right. Im just not sure exactly. Thanks.

Darth333
08-08-2006, 09:03 PM
Do you have a non english OS? If so, try KSEa (http://www.starwarsknights.com/tools.php - it's just below KSE)

Kly
08-09-2006, 02:04 AM
The link didnt show up

RedHawke
08-09-2006, 02:09 AM
It will now. ;)

Kly
08-09-2006, 11:54 AM
It still doesnt work. Its not that I need the non-english version. Thanks anyway. Could there be a mod that is stopping me from using the program?

Darth333
08-09-2006, 11:51 PM
What doesn't work? The link or KSEa? The link works now and if you haven't already, give a try to KSEa to see if it works.

Kly
08-10-2006, 09:03 PM
no the actual KSE editor

tk102
08-29-2006, 04:01 PM
See also this thread (http://www.lucasforums.com/showthread.php?t=163778).