PDA

View Full Version : mod question


LoveGod
08-10-2006, 09:27 PM
srry, but i still can't get my mod working (C.I.Sv4). all i have is the folders: mods, XML, data, CIS (name of mod), and an icon on my desktop and i do not know what 2 do next. please help if u can.

ty :)

Sithman1138
08-10-2006, 10:11 PM
create a shortcut to sweaw.exe
place the data folder in the mods folder. Create a folder called CIS and place data in there.
Now in the shortcut, open the properties and add to the path, MODPATH=Mods\CIS

Make sure the " edn before you put the modpath in. This should get it to work.

LoveGod
08-10-2006, 11:09 PM
i kinda get it, i put the folder "data" in folder "mods" and i got the cis folder but what data do i put in there? the data u told me to put in the mods folder?

Sithman1138
08-10-2006, 11:17 PM
the datafolder goes into the CIS folder

LoveGod
08-11-2006, 01:02 AM
but u said the data folder goes into the mods folder

wazmol69
08-11-2006, 06:05 PM
basicly put XML in Data, Data in CIS, and CIS in Mods

also to add the desktop icon create a shortcut of the SWEAW.exe go to the shotcut on the desktop and right click, go into properties go to the tab shortcut
look at taget and change it to this: "C:\Program Files\LucasArts\Star Wars Empire at War\GameData\sweaw.exe" MODPATH=Mods/CIS (with the quotes)

and thats it done now click ok and now you can rename your desktop item to what ever you want.

hope that helped

LoveGod
08-12-2006, 04:51 AM
yes, it helped,i organized the folders, made the shortcut and icon, but when i clicked on it, it was getting ready to launch (cursor with cd next to it) butright after that, nothing happened.

this might be the last problem i need to get rid of, ty for getting me this far guys.

please help if u can.

LoveGod
08-12-2006, 05:09 AM
oh, and one of the tmes i tried to run it, it said "the information was successfully collected and stored to the file: "C:\AnalysisLog.sr0"

does this have to do with the problem of launching the mod?

wazmol69
08-12-2006, 05:21 AM
i have never herd of this problem maybe there is something wrong with your xml folder.

what is in the folder is there any art or text folders in it?

LoveGod
08-12-2006, 06:00 PM
these are what are in my folders.

mods- CIS folder, CIS_icon, thumbs

CIS- Data folder

Data- art folder, text folder, XML folder, conflict in space.bat, about 8 text documents

XML- a bunch of XML documents (Campaigns_singleplayer.xml, Factions.xml ect.)

LoveGod
08-16-2006, 12:03 AM
also, i am trying to run "conflict in space.bat", but it won't bring up the black screen thing.

it shows it for a split second the dissappears. is this suppose to happen?

or am i soppose to put this somewhere else?

Sithman1138
08-16-2006, 02:56 PM
Try putting the thumbs.dll in the CIS folder. Don't make the shortcut to the .bat folder. Other then that, I'm not sure. It works fine for me.