PDA

View Full Version : [TSL HELP] Switching robe looks; keeping stats


Mr. Chu
08-11-2006, 12:26 AM
Well, I've got this mod:

http://knightsoftheoldrepublic.filefront.com/file/Sith_RobeArmor_Mod_V2;41127

And how would I change the high sith armor to the 'duds' model in the screenshot there?

I'm not experienced at all working with TSL mods, so could someone help me out here? How would I go about manipulating the mod files, so it switches the 'duds' and high armor around?

Thanks for the help. :)

Alternatively, how do you give clothing an armor rating?

SithRevan
08-11-2006, 01:12 AM
I'm not experienced at all working with TSL mods, so could someone help me out here? How would I go about manipulating the mod files, so it switches the 'duds' and high armor around?

Why would you want to do that if you already have the "high sith armor"?

Alternatively, how do you give clothing an armor rating?

What do you mean by an "armor an clothing rating"?

Mr. Chu
08-11-2006, 01:18 AM
The high sith armor looks like a shiny dress to me, imo.

Clothing doesn't have a defense bonus, that's what I mean by armor rating, sorry about hte misconception.

SithRevan
08-11-2006, 01:25 AM
Hmm, I see give me a little bit to test out the mod and see what you mean, and I will try to help you out after that, okay!:D

UPDATE: Sorry mr.chu I am not seeing that they are to shiny, and both robes in the mod are kinda the same thing so, I don't know if that helps or not but just remember if they don't work you can always try to reinstall them.

Sorry again!:D

Mr. Chu
08-11-2006, 02:41 AM
Then is there a way to just add in the 'duds' robe with stats equivalent to master robes? I don't really know if the mod above provides the source for the 'duds' or if the game already has it, and just needs to be implemented somehow.

Emperor Devon
08-11-2006, 02:49 AM
Yes, it's possible. Get Kotor Tool (http://kotortool.starwarsknights.com/) and open up the utcs for both robes. Go to the properties for both of them, and add the extra things the 'high' armor has. How to add the properties is self-evident once you see them.

SithRevan
08-11-2006, 02:53 AM
Yes, it's possible. Get Kotor Tool (http://kotortool.starwarsknights.com/) and open up the utcs for both robes. Go to the properties for both of them, and add the extra things the 'high' armor has. How to add the properties is self-evident once you see them.

Emperor Devon's right you can just get kotor tool and edit the uti's properties which should be pretty easy!:D

Mr. Chu
08-11-2006, 02:56 AM
The thing is that I don't know which uti is the dud's. :( There is only a_swany01.uti (and 02 for female.)

Which ID is the dud's in the Kotor tool?

SithRevan
08-11-2006, 04:02 AM
As far as I could tell both of them were "high sith armor", so I can't answer that question. Sorry!

Emperor Devon
08-11-2006, 07:49 PM
You can open up all the items with Kotor Tool. If you go to the description part of the utis, you can see the name that's used in-game.