PDA

View Full Version : TSL Wookiee PC?


Demeggy
08-20-2006, 03:45 PM
Hi all,

noob to these parts, recently broke out TSL and fancy going through it once again, but thought how cool it would be to play as a Wook.

Anyone know where I can get hold of a Wookiee player character? Done a search all over these parts and not actually found one.
Youve got your Zabraks, and your Twileks, but no Wookiees :(

Cheers

Kris

jinger
08-20-2006, 04:10 PM
first get Kotor Tool, then choose your wookie (there are some variants) and find him in appearance.2da, then add a row to portrait.2da refering to the index of the appearance, that's it. here (http://www.lucasforums.com/showthread.php?t=149992)'s the details.

edit: mmm wrong link, changed it. if you need help no prob.

SithRevan
08-20-2006, 04:33 PM
I am not sure but I think somebody might have already done that, and also besides that if it hasn't been done I don't think it can be because I think wookies are a single mesh model!:D

jinger
08-20-2006, 04:45 PM
I am not sure but I think somebody might have already done that, and also besides that if it hasn't been done I don't think it can be because I think wookies are a single mesh model!:Dhe can have a wookie pc, the only prob would be that you can't set the subrace to wookie so item checks won't work but it's possible to lock the head and body slots so no real prob. he can make a script to fire on Peragus that gives him the wookie feats (wookie toughness and rage), no ideas for something better than that. if that's good enough and he needs help it won't be a huge request.

SithRevan
08-20-2006, 04:51 PM
He can also if he dosen't want to have to do all of that he can make a disguise that will make his character look like a wookie and also he can just give himself all of the wookie feats through KSE!:D

jinger
08-20-2006, 04:59 PM
he could, but that's cheating not modding, if he just wants to play as wookie KSE will do, if he wants a mod that won't do at all.

SithRevan
08-20-2006, 05:03 PM
Well it is his choice, and I also think it would be pretty cool to have a playable wookie but i don't know if it will work, so I say good luck and "May the force serve you well"!:D

goldberry
08-20-2006, 05:55 PM
I am not sure but I think somebody might have already done that, and also besides that if it hasn't been done I don't think it can be because I think wookies are a single mesh model!:D

The play as wookie was a kotor mod, not TSL. Just to clear that up.