PDA

View Full Version : Could someone improve Revan's model?


hyperblast
08-21-2006, 04:58 PM
All is in the title! I ask that because the feet of Revan's model traverse the cloak! So it's a little irritating when i see the feet traverse the cloak. So if someone could improve the model..Thanks!

pc: i'm sorry of my bad enlgish, but i'm french.

Kainzorus Prime
08-21-2006, 05:32 PM
First of all, welcome to the forums.

As for the improvement - not entirely possible at current level of modding. Revan's cape is stiff, and animation adding/editing is not yet possible (correct me if im wrong).

Shem
08-21-2006, 05:42 PM
First of all, welcome to the forums.

As for the improvement - not entirely possible at current level of modding. Revan's cape is stiff, and animation adding/editing is not yet possible (correct me if im wrong).Seeing this thread made me think of something.

Oldflash knows how to cut portions of models off and have them still work. Maybe he could cut part of the cape off (for both games) so that the cape is above where the feet are when you are running. Just a thought.

oldflash
08-22-2006, 04:08 AM
If I'm right, T7nowhere make a revan armor without cape [KotOR][Updated]Revans Mask Plus+ 2.0 (http://www.lucasforums.com/showthread.php?t=139157).

AlBundy
08-22-2006, 01:39 PM
haha I just read oldflashes response, guess that answers my question.

goldberry
08-22-2006, 01:49 PM
i much prefer that to the caped version.

EDIT: Holy hell, that was poor english:

I prefer that compared to the caped version.

hyperblast
08-23-2006, 01:42 PM
So it's not possible to have the cape without the bug?

Darth InSidious
08-23-2006, 01:55 PM
Not yet.

hyperblast
08-23-2006, 06:39 PM
I do not like T7's model without the cloak, and with the changed hood, because it does not look like Revan's original model.It's too changed.