PDA

View Full Version : How do you copy levels into mods


Darth Ravenclaw
08-28-2006, 12:19 PM
i dont know how to put levels in my mods can someone help

Davinq
08-28-2006, 03:45 PM
Do you mean add maps into your game?

1. Go to My Computer.
2. Click on your C: Drive in hard drives.
3. Go to program files
4. Go to LucasArts
5. Open up your Battlefront II folder.
6. Make an "Addon" folder here if you haven't done so already.
7. Copy/paste maps into here.
8. Shazzam, you're done.

Btw welcome to the forums.

dntab.

Darth Ravenclaw
08-28-2006, 04:57 PM
thanks

Davinq
08-28-2006, 08:45 PM
Wish I that thorough of instructions when I had questions about modding. :p