PDA

View Full Version : dialogue.TLK for TSL


DarthDredge
08-30-2006, 09:04 PM
I messed up my dialogue.TLK file for TSL attempting to mod it. does anyone know of a program that can fix it or have an unmodded one that i can download?

SithRevan
08-31-2006, 12:15 AM
The only ways I know of fixing that would be to download a mod that has a dialog.tlk file in it or reistall the whole game. Also what is wrong with your dialog.tlk file maybe I or somebudy else can help you fix it?

DarthDredge
09-02-2006, 03:01 PM
I was hoping I could avoid reinstalling it, but I guess that's all there is to do.

SithRevan
09-02-2006, 05:30 PM
I was hoping I could avoid reinstalling it, but I guess that's all there is to do.

Sorry I wish I could have helped more with that, sorry again.:giveup:

EDIT: Listen to what Dashus said that would most likely be a better idea then having to totally reinstall!:D

Dashus
09-02-2006, 06:22 PM
The tlk is sitting in the open on Disc 1; just insert into your cd drive and copy paste :)

DarthDredge
09-05-2006, 06:33 PM
Thanks! I'll do that