PDA

View Full Version : TSL installation problem


melenko666
09-05-2006, 12:14 AM
when it starts the installation it flashs like its bringing up a big screen then goes back to the desktop screen and it dont come up but it comes up fine on other computers i cant list my computer specs cause i dont know how but im pretty sure it has nothing to do with because my computer is much better then the other ones

Darth333
09-05-2006, 01:40 AM
Without your specs we can't really help you. It can be anything, from your hardware to driver issues. Check the instructions on how to get your specs in this thread: http://www.lucasforums.com/showthread.php?t=146050

melenko666
09-05-2006, 02:21 AM
im sorry but i cant follow those instructions because i cant get to the launcher menu because i cant get it installed.

Det. Bart Lasiter
09-05-2006, 02:55 AM
im sorry but i cant follow those instructions because i cant get to the launcher menu because i cant get it installed.
Click Start, go to Run, and type dxdiag, then save the report as a text file and post the contents of the file here.

melenko666
09-05-2006, 03:03 AM
thank you is this it?

ystem Information
------------------
Time of this report: 9/5/2006, 03:00:33
Machine name: ADAM
Operating System: Windows XP Home Edition (5.1, Build 2600) Service Pack 2 (2600.xpsp_sp2_gdr.050301-1519)
Language: English (Regional Setting: English)
System Manufacturer: Dell Computer Corporation
System Model: Dimension 3000
BIOS: Phoenix ROM BIOS PLUS Version 1.10 A02
Processor: Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 2.80GHz
Memory: 510MB RAM
Page File: 324MB used, 923MB available
Windows Dir: C:\WINDOWS
DirectX Version: DirectX 9.0c (4.09.0000.0904)
DX Setup Parameters: Not found
DxDiag Version: 5.03.2600.2180 32bit Unicode

Det. Bart Lasiter
09-05-2006, 03:15 AM
thank you is this it?

ystem Information
------------------
Time of this report: 9/5/2006, 03:00:33
Machine name: ADAM
Operating System: Windows XP Home Edition (5.1, Build 2600) Service Pack 2 (2600.xpsp_sp2_gdr.050301-1519)
Language: English (Regional Setting: English)
System Manufacturer: Dell Computer Corporation
System Model: Dimension 3000
BIOS: Phoenix ROM BIOS PLUS Version 1.10 A02
Processor: Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 2.80GHz
Memory: 510MB RAM
Page File: 324MB used, 923MB available
Windows Dir: C:\WINDOWS
DirectX Version: DirectX 9.0c (4.09.0000.0904)
DX Setup Parameters: Not found
DxDiag Version: 5.03.2600.2180 32bit UnicodeGiven the amount of RAM your system has (as well as your pagefile being a bit under the recommended amount), I'd check what processes are running in the background. You can do this by opening the Task Manager (Ctrl+Alt+Del) and going to the Processes tab. Since I don't know what you have installed, I cant tell you what process to kill (I suggest ordering the processes by username and only killing processes running under your username, you can post their names here and I'll tell you if you can kill them if you'd like though).

melenko666
09-05-2006, 03:35 AM
tried it didnt work

Det. Bart Lasiter
09-05-2006, 03:40 AM
tried it didnt work
You could try copying the CD to your HD and running the install program from there. The game only requires you to have the CD when you play the game.

melenko666
09-05-2006, 03:43 AM
i know this is getting annoying but i tried that already

melenko666
09-05-2006, 08:21 PM
the strange thing is it will bring up the main install on KOTOR 1.