PDA

View Full Version : Quick question about Global Variables


Coola
09-06-2006, 06:01 AM
If i make a new Global Variable thats a Boolean value, what does it start off as TRUE or FALSE?


Say if I was using a Global Variable Boolean to set to TRUE when you do action A and only when that variable was TRUE would I be able to speak to person X. Before I do action A, is that global Variable TRUE or FALSE...or nothing at all?

stoffe
09-06-2006, 07:06 AM
If i make a new Global Variable thats a Boolean value, what does it start off as TRUE or FALSE?


Global booleans start out false, numbers start out at 0, locations start out at (x=0, y=0, z=0, r=0), strings start out as a blank string.

Coola
09-06-2006, 09:07 AM
Global booleans start out false, numbers start out at 0, locations start out at (x=0, y=0, z=0, r=0), strings start out as a blank string.

thanks for that!