PDA

View Full Version : adding force powers. how?


darthriddick
09-18-2006, 01:40 AM
can somone tell me exactly how to make new force poweres and put them into the game?

RedHawke
09-18-2006, 03:23 AM
darthriddick, please try and look through the tutorial forums above first before asking these types of questions...

Custom Force Power (spells.2da editing/custom icon creation) (http://www.lucasforums.com/showthread.php?s=&threadid=130898)
Tutorial: How to Script a Force Power - Part I (http://www.lucasforums.com/showthread.php?t=137498)

Also note that the tutorials we have are what we have, please realise that many of our tutorials are written for those who have some understanding of how the game works. Hence why my advice is to always start with small mods, like items and placing them into the game, as that will build up the neccissary knowledge to start the more complicated mods. ;)

Edit: Please don't let this discourage you, just take things in small steps and you will find things aren't as confusing. :)

darthriddick
09-20-2006, 11:42 PM
opp's.. ok thanks.