PDA

View Full Version : screenshots, how?


Darth Balor
09-21-2006, 10:48 AM
Hello i'm new to kotor/tsl modding how do i take a screenshot?

Nema_Suneimi
09-21-2006, 11:00 AM
Pull up "swkotor.ini" for K1 and "swkotor2.ini" for TSL and under [Game Options] set EnableScreenShot=1 and you can also add GUIsInScreenShot=0 to get rid of the game interface in your shot. Once in game press Prnt Scrn and a .tga file will automatically save to your KotOR or TSL game folder.

Darth Balor
09-21-2006, 11:03 AM
thanks