PDA

View Full Version : problems with saber mod by maverick187


GothicDraconis
09-27-2006, 11:30 PM
the color wont show up on the hild of the lightsaber if someone could help me or if he could fix it, it would be great

Mav
09-27-2006, 11:44 PM
Welcome to the Forums :waive1:

First of all, which mod is it? Secondly I'm willing to bet that it is because my texture file is the wrong size, I put out a lot of my mods where I neglected to really pay attention to the divisible by 16 rule when it comes to texture size and certain video cards. So if you re-size the texture to 512 x 512 pixels it should work fine. If you don't have a program that can edit .tga files, than let me know what mod it is and I'll see what I can do. Though IrfanView should be able to re-size .tgas and it's free but I'm not sure about that.

GothicDraconis
09-27-2006, 11:50 PM
no i dont think i have the thing to edit tga files but i managed to follow ure instructions and make the thing upgradeable

EDIT: yes it was the wrong size i fixed it and it looks great :D

Mav
09-28-2006, 01:04 AM
glad you got everything to work :), oh and for future reference, make use of the "edit this" option to edit your post instead of double posting :)