PDA

View Full Version : Force Commander Question


Samurai XJ
04-04-2000, 12:33 AM
Does this game require 3D card and Joystick?

Samurai XJ
04-04-2000, 12:35 AM
That includes mouse. (I have a joystick and mouse and 3D card, but I am on my G-Dad's comp for vaca.)

Wraith 5
04-04-2000, 01:50 AM
I take it you haven't looked at LA web site. all of the requerments are posted.

But i am a nice guy and will tell you.

yes it needs a 3d card.

no it doesn't need a joystick

yes it needs a mouse. (windows would suck with out a mouse)

please do a little resurch befor asking a question.

garyah99
04-08-2000, 07:39 PM
Actually, XWA DOES have a software only mode, and it DOES need a joystick.

------------------
God gave us one mouth and two ears; try to listen twice as much as you speak.

Wraith 5
04-09-2000, 01:53 AM
gary ik thought he was talking about FC not XWA???

garyah99
04-09-2000, 07:00 PM
You're right Wraith. Sorry, my bad.

------------------
Every time I think I've found the end of the rainbow...I trip over it.