PDA

View Full Version : help use kotor tool


Light_Jigi
01-13-2007, 09:51 AM
(sorry for bad english) hei i dont get how to use kotor tool i have senn the truotals but something wrong, so help me please.in truotals i cant find a file thet is riten to find pirm.mil or something like thet

jonathan7
01-13-2007, 10:21 AM
Dude, your going to have to be alot more specific than that, whats the problem, when did it occur, what were you doing when the problem occured.

A word of friendly advice; just start one help thread as you keep posting new and different threads all over the place - have patience people will help but you must be specific, that means writing out a long and detailed post. No-one can help you with what you have written above, as how are we meant to know what the problem is?

RedHawke
01-13-2007, 10:56 AM
Moving to the KotOR Tool Forum...

Edit: And yes a better description of your problem would be very helpful. ;)