PDA

View Full Version : Quick 2DA question


Revan23
03-05-2007, 08:06 PM
Alright i am editing my globalcat.2da file so that i can add the Dark Apprintace mod but the lines i need to edit are used up what should i do? will changing the line numbers screw it up, and would having two of the same line number also mess it up?

Master Zionosis
03-05-2007, 08:32 PM
You need to create a new line, like this: http://i121.photobucket.com/albums/o226/masterzionosis/2dadisplay.jpg

Also you can't have 2 of the same line number, it will screw it up. :)

Revan23
03-05-2007, 08:36 PM
Ok thank you.

Master Zionosis
03-05-2007, 08:47 PM
No Problem, hope it helps. :)

stoffe
03-05-2007, 10:29 PM
Alright i am editing my globalcat.2da file so that i can add the Dark Apprintace mod but the lines i need to edit are used up what should i do? will changing the line numbers screw it up, and would having two of the same line number also mess it up?

While the line numbers do matter in most 2DA files, globalcat.2da is one of the exceptions. You can just copy&paste (or add) the new lines at the end without any problems. The only thing you need to make sure is that the value in the name column isn't already used by another row. That one must be unique.