View Full Version : Hmm weird

03-13-2007, 10:05 AM
Any reason why I can't create a new thread on the roleplaying forums? =/

03-13-2007, 10:23 AM
I don't have a problem with it. Try logging out then back in, or clearing your cache memory.


03-13-2007, 10:54 AM
Didn't work, tried both things. Can it be because I use firefox as my browser DMUK?

03-13-2007, 12:04 PM
It shouldn't be. Its odd that you can post here but not in that forum. Try IE and see what happens.

Do you actually see the 'Start new thread' button?

03-13-2007, 01:02 PM
Yeah, it says this when I click the start new thread button:

HUGOMAND, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:

Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.


Didn't work in IE either =/

03-13-2007, 01:11 PM
Very odd. I have checked your account settings and all seems in order. Can anyone else post there to test please? As I am an Admin, i would imagine i wouldnt have problems.


03-13-2007, 01:15 PM
i get the same thing that hugo gets. it lets me reply, but i can't post. same thing happened in this board til i brought it to a few peoples' attention.

03-13-2007, 01:25 PM
I've had a good look and cant see any different settings to other forums we have. I will get one of the network monkeys to take a look


03-13-2007, 02:08 PM
Thank you DMUK and Rogue!