PDA

View Full Version : Question about feats


Ogre_3077
04-01-2007, 12:43 AM
I am new to modding and have a question. Is there anyway to change the feats you get for free at character creation. I have the KotOR Tool and tried editing the feat.2da, but it didn't seem to change anything.

Darth Essence
04-01-2007, 12:37 PM
as much as i know its pretty much impossible .. perhaps a bright mind will someday find a way .. perhaps ...
And welcome to the forums ... :)

darthriddick
04-01-2007, 07:25 PM
i don't think that's possible....
the next best thing would be to give the PC several new feats at second level, or something like that.

EDIT: oh, and welcome to the forums! ^_^

~DarthRiddick
STTC K2 project leader

spyblade
04-02-2007, 10:50 PM
Which game is this for and what feats are you trying to change? I just tried it out by giving my scoundrel all the armor feats from the start on K1. I opened the feat.2da and just put 3 in the scd_list column and 1 in the scd_granted column. It seemed to work for me. Did you save it in the override folder? Maybe not all feats can be granted? Hmmm...

Also, I believe your character must have all previous levels of an upgradeable feat for it to work properly... i.e. for Master Force Jump to work you must grant them Advanced Force Jump and Force Jump, as well (or level the feat-branch naturally).