PDA

View Full Version : A Problem with Jedi Armor


TheRealDem
04-08-2007, 01:50 PM
Ok I have this problem..It involves the Jedi Armor in the Game both modded and non modded.Whenever I Equip the armor with a guy it doesnt look the way it spose to.Before it was modded it looked nothing like armor.Now when its modded it looks like broken and cracked armor.What is going on?If someone knows how to fix this problem it would be great.

SykoRevan
04-08-2007, 02:12 PM
Could you post some screens of what it looks like?

glovemaster
04-08-2007, 02:27 PM
I've been looking for the model file for the TSL jedi robes. What is it?!?!
a_jedi_robe isn't it. Whatever it is im importing its not a robe.

Help please? lol ~GM

stoffe
04-08-2007, 02:58 PM
I've been looking for the model file for the TSL jedi robes. What is it?!?!
a_jedi_robe isn't it. Whatever it is im importing its not a robe.


PFBIM.mdl/mdx for females, PMBIM.mdl/mdx for males. It's set in the modeli column in appearance.2da for each appearance type. The "master" variant with jackboots and thicker bathrobe is PFBNM.mdl/mdx for females and PMBNM.mdl/mdx for males.

TheRealDem
04-08-2007, 08:40 PM
http://i80.photobucket.com/albums/j180/godofrocknroll/withmoddedarmor.jpg
Malaks Armor

http://i80.photobucket.com/albums/j180/godofrocknroll/armoredwhitejedirobes.jpg
Armored White Jedi Robes


Those are all I have for now.The first one is dark I know but the 2nd one isnt.It only does this for the Male PC

L0rdReV@n88
04-08-2007, 09:41 PM
it looks like somehow the armor models changed and the textures are being placed in different spots im not sure thought

ShadowDragon868
04-08-2007, 09:48 PM
How can you tell? The pictures are at, 320 x 240 resoloution.

L0rdReV@n88
04-08-2007, 10:03 PM
How can you tell? The pictures are at, 320 x 240 resoloution.
well the jedi armors have the half skirt things (butt flaps) and those in the picture do not. and as you can see or maybe not the texture is all placed funky

TheRealDem
04-08-2007, 10:06 PM
Does anyone know what to do?

L0rdReV@n88
04-08-2007, 10:08 PM
well you could always uninstall and start a complete "clean" game then install the mods you want but be careful

TheRealDem
04-08-2007, 10:11 PM
Tried that didnt work

L0rdReV@n88
04-08-2007, 10:50 PM
what after you installed the mods or before?

TheRealDem
04-08-2007, 11:38 PM
Both

L0rdReV@n88
04-09-2007, 07:47 AM
so you actually start a brand new game after reinstalling it and the armors are still messed up im not really sure but it sounds like its your install disc then

Master Vassar
04-10-2007, 09:53 PM
I have that problem when mods are conflicting, usually in kotor 1 with the star forge robes and sith armor, seeing as they share the same models to my understanding. Messes them up completely.